Det viktigaste för oss är att er tillvaro aldrig ska vara ett hinder för era idéer. Oavsett om det gäller en sprudlande workshop eller när ni tar ställning till tunga och viktiga beslut. På Villa Soludden har ni alltid villan för er själva men alltid tillgång till förstklassig service under hela er vistelse. Vår konferensdel har all nödvändig teknik ni kan tänkas behöva i kombination med god mat och slående vyer över skärgården som inger både lugn och kreativitet. Varmt välkomna att uppleva en konferens hos oss.

block-featured-hero-pattern-bottom Created with Sketch.

Galleri – Konferensrum

En oas av möjligheter

Sen vi tog över 2009 har vi omvandlat Ekvik Konferens till Villa Soludden. Vi har valt att satsa på mer än bara en målgrupp. Förutom ledningsgrupper tar vi även idag emot större sällskap för olika event såsom heldagskonferenser, kick-offs, bröllop, födelsedagsfester som vi varmt välkomnar och utför i denna underbara och oslagbara miljö.

Allt för en lyckad konferens

Utan tekniskt krångel

I vårt toppmoderna konferensrum finns all nödvändig teknik för er konferens. Trådlös uppkoppling och teknisk flexibilitet är lika självklart för er som för oss. Vi ser till att all teknisk utrustning som skärmar, projektorer och Wi-Fi är testade och fungerar smidigt inför er ankomst. Mellan arbetspassen kan du koppla av med bastu, kallbad eller promenader i den tysta skogen och längs det stillsamma vattnet.

Sov gott

Våra rum

På Villa Soludden finns idag 17 rum däribland 7 enkelrum och 10 dubbelrum. Vid behov finns möjlighet att utöka antalet bäddar upp till 40 bäddar beroende på kundens önskemål och behöver du ytterligare bäddar har vi möjlighet att erbjuda övernattning på båt vid bryggan.

Addons

Skräddarsydda tillägg

När arbetsdagen är slut kan våra samarbetspartners anordna aktiviteter som skärgårdssafari i ribbåt, segling på vår yacht, jetski, golf, matlagningskurser samt vin- och whiskeyprovningar. Med andra ord. Villa Soludden är perfekt för allt från några timmars koncentrerade affärsdiskussioner till flera dagars konfererande, skrattande och lagbyggande.

Early bird

För dig som har möjligheten att boka in konferensen under lågsäsong så kan vi erbjuda förmånligare priser.

Low season (nov-apr)

Boka din konferens under lågsäsong (nov-apr) så erhåller du 20% rabatt.

Early bird

Boka din konferens i god tid (5 månader innan) så erhåller du 25% rabatt.

Monday deal

För dig som vill starta veckan på bästa sätt genom att boka din konferens på måndagar så erhåller du 20% rabatt.

Vi förstår att möten ibland kan dra ut på tiden. Därför är vi alltid flexibla med tidsschemat, om lunchen behöver skjutas upp eller om ni har det lite för trevligt nere i bryggloungen innan middagen. Vi ser till att era måltider serveras när det passar er bäst.

Vår kulinariska expertis sträcker sig från en magisk 3-rätters middag med en elegant fransk touch till en superhärlig family style sharing dinner, där gemenskap och värme står i fokus. Oavsett vad ni föredrar, garanterar vi en minnesvärd matupplevelse.

När det kommer till vin har vi ett fint grundutbud som inkluderar favoriter som Sancerre, Côtes du Rhône och smakrika Pinot Noirs från den nya världen. För de som har ett extra intresse för vin, presenterar vi gärna vår omfattande vinlista med exklusiva utvalda viner.

Vår ambition är att alltid arbeta med det bästa som säsongen har att erbjuda, vilket innebär att våra rätter inte bara är färska och smakrika, utan också inspirerade av naturens egna cykler.

Vid varje bokad konferens ser vi till att ni får den matupplevelse ni förtjänar. Genom noggrant urval av råvaror, flexibilitet och en personlig touch, strävar vi efter att skapa en matupplevelse som lyfter hela er konferens. Välkomna till Villa Soludden – där varje måltid blir en del av er framgång.

Utforska våra addons

Konferera helt utan begränsingar.

Det är lätt att falla in i gamla konferensmönster. Vi har satsat mycket på att ni ska kunna addera det där lilla extra för att just er konferens ska vara något utöver det vanliga. Utforska våra tillägg och aktiviteter för skräddarsy er konferens tillsammans med oss.

Bröllop

Jacuzzi

Bröllop

Fiska

Golf

Bröllop

Isbad

Bröllop

Jetski

Bröllop

Matlagningskurs

Bröllop

Öl, whiskey & vinprovning

DJ/artist

Bröllop

Paddla kanot/kajak

Bröllop

Radinn

Bröllop

Segling yacht

Bröllop

Skärgårdssafari i ribbåt

Bröllop

Film/foto

Pingis & utomhusspel

Bröllop

Hinderbana

Exempel

Populära konferenskoncept

1- och 2 dagars konferens
Tre bra saker att tänka på inför en konferens hos oss

Detta ingår alltid:

Vanliga frågor och svar

Vad menar ni med att man har hela villan för sig själv?
Hur ser ett typiskt bröllopsupplägg ut?
Är min förfrågan bindande?
Kan man övernatta och hur många sängplatser finns det?
Vad är minsta antal personer vid en exklusiv fest?
Vi har väldigt specifika behov i samband med vår konferens. Kan man skräddarsy?