Huset är ritat av den finske arkitekten Reijo Hillberg 1990 och präglas av kontrasten mellan öppenhet och slutenhet. Dess material, trä, täljsten och glas, ger byggnaden karaktär, men ser samtidigt till att den varsamt smälter in i den praktfulla skärgårdsmiljön.

På Villa Soludden finns 17 rum, 34 bäddar där 7 av dom är enkelrum och 10 är dubbelrum. Vi har även möjlighet att utöka enkelrummen till dubbelrummen samt dubbelrummen till trippelrum vilket ger oss en maxkapacitet på 34 bäddar. Behöver våra gäster ytterligare bäddar har vi ett fint samarbete med ett par olika segelyachter som kan användas till övernattningsrum.

Galleri – Våra rum

Specifikation och pris

Hotellpriser privatpersoner
Rumskarta

Alltid i våra rum:

För de som vill ha lite extra omvårdnad, erbjuder vi microbehandlingar med exklusiva produkter från Kerstin Florian. Låt er hud få ny energi och lyster med hjälp av dessa högkvalitativa skönhetsprodukter.

När ni är redo att koppla av ytterligare, bjuder vi in er att slå er ner framför den öppna spisen med utsikt över havet. Här kan ni njuta av gott tilltugg och svalkande drycker medan ni låter dagens intryck sjunka in.

Villa Soluddens spa är mer än bara ett sätt att slappna av – det är en upplevelse som förnyar både kropp och själ. Välkomna att varva ner och njuta av vår naturnära oas där avkoppling och lyx möts i en perfekt harmoni

Galleri – Spa/relax

Alltid i spa:

Galleri – Utomhus

Alltid att nyttja utomhus: