Kunder om Villa Soludden

Så tycker våra gäster.

Lämna ett omdöme

Lämna ett omdöme

Betygsätt din vistelse hos oss

[recaptcha]
Betyg: 5/5 Publicerat: 25/10, 2019

Wow! Vi hade vår bröllopsfest på Villa Soludden den 7 september 2019 och tack vare Daniel Arlycke och hans team så blev det en dag som slog alla förväntningar.

Daniel hjälpte till hela vägen, från planering till att själv vara med hela dagen för att se till att allt fungerade.

Det bästa med Villa Soludden är att allt är möjligt. Vi sa till Daniel hur vi ville ha det, han fyllde själv på med egna idéer och ordnade allt det samt gjorde allt ännu bättre. Precis som vi så stormtrivdes våra gäster hela dagen.

Enligt oss finns det inget ställe som hade kunnat ordna en bättre fest än Villa Soludden.

Tack Daniel& Villa Soludden <3

Betyg: 5/5 Publicerat: 13/8, 2019

Villa Soludden är en perfekt plats för alla som vill fira något eller bara komma bort ett tag. Ni gjorde vår bröllopsdag till en dröm! 10/10!

Betyg: 1/5 Publicerat: 1/8, 2018

We had a blast at the villa. The most incredible venue, outstanding food and a team that couldn't be nicer. We are more than happy we chose Villa soludden for our wedding. We and our guests couldn't have been more satified. Thanks a lot for a day (and night) we will always remember...

Publicerat: 5/12, 2018

Vi gifte oss på Villa Soludden sista helgen i november och kan varmt rekommendera dem för liknande arrangemang. Platsen är sagolikt vacker och lokalerna garanterar en familjär stämning som många av våra gäster spontant sa att de gillade. Daniel och hans team stod för ett oerhört professionellt, varmt och flexibelt genomförande av vår dag, från vigsel i gnistrande solnedgång och med granris och eldstad på bryggan, via fördrink i facklornas sken, förstklassig mat & vin, dans och bar, till det avslutande bastubadet på natten. Vi uppskattar verkligen den flexibilitet som Villa Soludden uppvisade när vi gemensamt resonerade oss fram till ett upplägg som passade just oss, och den energi, glädje och kreativitet som de gav prov på. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre dag och kväll!

Publicerat: 21/3, 2018

När man tror att man vet, när man tror att känslan är god, när man tror att platsen är vacker och bemötandet är proffsig då ser Villa Soludden med personal till att höja nivån ett par nivåer till. Denna kväll kommer vi minnas som den i särklass bästa. På grund av Daniel och hans besättnings härliga attityd, professionalitet och vilja att göra sitt yttersta kommer vi tillsammans med våra gäster minnas tillbaka till en kväll fylld av ovärderliga minnen.

Det är inte sista gången vi lägger tid och pengar på detta magiska ställe!

Platsen, maten, personalen, vinet och allt annat gott... allt serveras med största noggrannhet och respekt.

Det här är en plats att fira det minsta till det allra största.Kan inte hylla en plats mer än denna. Tack igen, Daniel tillsammans med den fantastiska personalen!

Vänliga hälsningar,

Nanci M

Betyg: 5/5 Publicerat: 17/2, 2018

Tack för ett perfekt arrangemang ! Jag och min familj samt alla gäster lovordade allt, från mat och dryck till lokaler och personal. En mycket lyckad fest !

Betyg: 5/5 Publicerat: 5/10, 2017

Ett stort tack till alla på Villa Soludden som återigen gjorde vår sommarfest i juni magisk. Vi är ett företag som varje år bjuder in medarbetare med respektive till en helkväll på Villa Soludden med tävlingar, fantastisk mat, bad, drinkar, dans in på småtimmarna och övernattning. Det som framförallt gör vår tillställning till något extra är personalens höga servicenivå och genuina intresse för att vi ska få ett lyckat event, hatten av till er för det är det inte alla som lyckas förmedla!

För att vara säker på att vi kan komma tillbaka har vi redan börjat kolla på datum för sommaren 2018.

Vi ses snart igen!

Jenny Hasselblad

Axholmen AB

Betyg: 5/5 Publicerat: 29/9, 2017

Really great & heartfelt writing there Sweets! J Just a few minor suggested tweaks:A little over a month after our gorgeous wedding at Villa Soludden ,our memories of that magical day are still with us. We close our eyes and see our friends and family, gathered on the jetty, witnessing our heartfelt vows. We see the faces of all the staff at the Villa, beaming with joy as they tend to our every need. Even before our big day on our numerous visits, we were made to feel more like family members than business clients. Daniel has orchestrated a venue that is so breathtaking and warm that words don’t adequately express our gratitude. We planned our wedding from the States, and Daniel made sure everything was taken care of, just the way we wanted them to be. Easy-going and reasonable (if not always easy to track down), he helped us usher in our new life chapter, and we are so happy we chose Villa Soludden for our special day. The grounds are stunning, and all the rooms are well appointed. The food blew everyone else out of the water; our American Southern/Swedish fusion menu was executed to perfection. We can’t wait to visit on our return trips!With much love and gratitude,

Sheena och Daniel

Betyg: 5/5 Publicerat: 22/9, 2017

Vi kunde inte fått en mer fantastisk bröllopsdag! Villa soludden är magiskt, personalen och maten likaså. Allt var förstklassigt och vi kommer garanterat besöka er igen! Kärlek till er! / Lisa och Pierre Åslund

Betyg: 5/5 Publicerat: 29/8, 2017

Tack Daniel & alla på Villa Soludden, ni gjorde vår bröllopsdag helt fantastisk! Alla gäster & vi kände oss så väl omhändertagna. Fantastisk miljö, proffsig trevlig personal, god mat & Daniel fixade tom gott väder :) kram //Emma & Marcus

Betyg: 5/5 Publicerat: 17/8, 2017

Jag vet inte vart jag ska börja, vi har aldrig någonsin haft en bättre service, er personal är något av det häftigaste jag har varit med om, maten var gudomlig och vinerna , My god! Fanns inget fel, inga problem ni inte kunde lösa och det kändes som om ni var vår familj, efterfesten nere i ert spa var också helt magisk, vilken jäkla fest, vilken stämning, vilken miljö , Jag och Mariana älskar er och vi hoppas att ni hade lika kul som mig och Mariana , NI ÄR BÄST, den som inte bokar sitt bröllop hos er är galen!

Publicerat: 9/1, 2017

Tack för två fantastiska konferensdagar, vilket ställe... Känns som man är på besök hemma hos någon. Personalen får en "guldstjärna" för deras trevliga bemötande och att de gjorde allt för att vi skulle trivas.Kockens vällagade mat är också värt ett omnämnande.Hit kommer vi gärna tillbaka!

Publicerat: 9/11, 2016

Tack för ett utmärkt besök hos er! Jag är mycket nöjd med både lokalen och bemötandet från dig och Philippa. Det vore kul att komma tillbaka till er antingen privat eller i jobbet, låt oss se!. Vi hörs !!

Publicerat: 3/11, 2016

Jag vill bara berätta hur otroligt trevligt vi hade det hos er i helgen. Allt var så perfekt upplagt och alla vi som var där, verkligen älskade stället.Ett jättetack också till Filippa och Maria, som förgyllde tillvaron till det perfekta. En jättehälsning också till Tjorven och Skrållan, som hängde med på allt, till och med dansen.

Betyg: 5/5 Publicerat: 22/2, 2017

Hade ett fantastiskt dygn på Villa Soludden!