Coronaviruset

Idag är vi många som är oroliga, stannar upp och avvaktar framtida planering. Därför är det viktigt för oss att berätta för er hur vi hanterar de olika riskfaktorerna på Villa Soludden. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.

 

Vi följer dagligen utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 

På plats följer vi även direktiven från livsmedelsverket

https://www.livsmedelsverket.se/globalassets/produktion-handel-kontroll/branschriktlinjer/visitas-branschriktlinjer-for-restauranger.pdf

 

Några exempel på detta är:

– Undvik närkontakt.

– Tvätta och sprita händerna hela tiden.

– Inga smycken, klockor, etc.

– Alla råvaror hanteras med skyddshandskar och extra tillförsikt.

 

Vi har även installerat den senaste luftreningstekniken från Blue Air, som förhindrar spridning och reproduktion av luftburna bakterier.

 

Vi har handsprit, skyddshandskar och engaångsservetter tillgängligt för alla som önskar.

 

Samtliga av våra leverantörer är IP Certifierade

IP är en oberoende standard för certifiering av livsmedelssäkerhet, djuromsorg och miljöansvar för företag inom livsmedels – och prydnadsväxtbranschen. Certifieringen sker under ackreditering vilket innebär att certifikatet har en hög trovärdighet. Det gör att både säljare och köpare av certifierade produkter kan känna sig trygga.

 

Utöver detta så bedriver vi villan som vanligt, med vår vision att skapa en hemma-hos känsla med mycket värme och personlig service. Som alltid tar vi endast EN grupp i taget och max 34 personer övernattande. På så sätt har vårt städteam möjlighet att enkelt desinficera alla de utsatta ytorna efter varje besök. Detta sker givetvis även under gästens vistelse.

 

Vi ser fram emot en underbar vår och sommar tillsammans med er!

 

 

Hälsningar,
Daniel Arlycke
Hotellchef  & VD
0735-412756